Drept la replică

Comunicate de presă

În data de 14 septembrie a.c. Filarmonica „Moldova” din Iași a susținut un concert în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, Secțiunea „Muzica secolului XXI”, la Sala Radio din București. Concertul a avut un real succes, demonstrând încă o dată calitățile interpretative de un înalt nivel artistic ale Orchestrei simfonice. Programul condus de dirijorul Brad Lubman a cuprins: Tempo 80 pentru orchestră de Călin Ioachimescu, Concertul pentru vioară Paysages avec figures absentesNachlese IV de Michael Jarrell, în interpretarea violonistului Ilya Gringolts, Über trügerische Stadtpläne und die Versuchungen der Winternächte (Dichotomie II) de Johannes Maria Staud, alături de Cvartetul Ad libitum și Concertul pentru două piane Zones de Turbulences de Philippe Manoury, având ca soliști Grau-Schumacher Piano Duo.

În data de 16 septembrie a.c. am luat la cunoștință de interviul acordat cotidianului Adevărul de către domnul Fred Popovici, în care acesta face unele referiri la adresa Filarmonicii „Moldova” din Iași, motiv pentru care instituția noastră a considerat necesar să publice următorul Drept la replică:


 


Articolul integral poate fi găsit la link-ul următor: https://m.adevarul.ro/news/festivalul-george-enescu/interviu-compozitorul-fred-popovici-sensibilitateatrebuie-dezvoltata-fel-muschii-unui-atlet-1_5d7fa6fe892c0bb0c6a80ee0/index.html?fbclid=IwAR0XDW6MmciO9ah1M_0sKMNYzY5bKyoBMR399NWJgUYZBoLzi_yg7oDCPm0

 

0
0
0
s2smodern

Evenimente viitoare

There are no up-coming events