Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza servicii de acordaj, intonaj, reglaj, intretinere si reparare pian de concert Steinway & Sons CONCERT GRAND

Achiziții publice

Filarmonica  Moldova Iasi achizitioneaza servicii de acordaj, intonaj, reglaj, intretinere si reparare pentru pianul de concert Steinway & Sons model Grand Concert, pentru perioada 16.02.2019- 16.02.2020 si a unui nr. de 30 de acordaje. Achizitionarea acestui serviciu se face prin consultarea ofertelor postate pe platforma SICAP (fostul SEAP).

Termen de depunere a ofertelor tehnico-financiare detaliate si care vor fi luate in considerare: - pret fara TVA/acordaj;- transport gratuit; - experienta,  recomandari si portofoliu de clienti pe acest model de pian;- copie dupa certificat de inregistrare/constatator din care sa rezulte ca este autorizat sa presteze  acest serviciu de acordaj, reparare si intretinere a instrumentelor muzicale , la registratura sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 15.01.2019.

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Scan_20190121_083351.jpg)Raport atribuire
0
0
0
s2smodern