Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza accesorii pentru instrumente muzicale de suflat - CLARINET pentru 2022

Achiziții publice

Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza conform centralizatorului atasat , accesorii pentru instrumente muzicale de suflat - CLARINET, pentru anul 2022. 

 

Foarte important!

 

Va rugam sa nu ofertati produse la un pret de peste 2.400,00 lei cu TVA per bucata!   VA ROG SA OFERTATI  DOAR  PRODUSELE CARE SUNT PE STOC LA DVS. SAU POT FI LIVRATE IN TERMEN MAXIM DE 30 ZILE DIN DEPOZITUL DVS. DE LA EMITEREA COMENZII FERME IN SICAP - MAXIM 22. NOIEMBRIE 2021.    Nu se vor accepta ofertele ce contin alte produse decat cele din aceasta lista! PRODUSELE AU FOST VERIFICATE, ESTIMATE SI EXISTA PE PIATA!        Bugetul este unul fix si nu poate fi depasit- 5660 LEI!    LIVRAREA SE FACE GRATUIT LA SEDIUL BENEFICIARULUI IN TERMENUL CEL MAI SCURT INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII.    Oferta se va intocmi dupa modelul din centralizator.   Pentru o evaluare cat mai rapida a ofertelor va rugam ca produsele ofertate sa fie in ordinea din tabelul de mai sus, cu aceeasi  denumire si numerotatie.  La tabel se vor adauga coloane cu pretul unitar fara si/sau cu TVA, precum si coloane cu pretul total per produs cu TVA.   Iar la final, va rugam  sa mentionati pretul total fara si cu TVA de 19%. Va rog sa specificati in oferta CONDITIILE SI TERMENUL DE LIVRARE.    Nu se vor accepta oferte scrise de mana.               Nu se vor accepta oferte scrise de mana.           

ACHIZITIONAREA ACESTOR PRODUSE SE FACE PRIN SICAP/SEAP,  SUB FORMA DE PACHET, LA PRETUL CEL MAI SCAZUT.

 

TERMEN DE DEPUNERE A OFERTELOR CONFORM ANUNTULUI DE MAI SUS- LA REGISTRATURA SAU PE ADRESA DE E-MAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 14.10.2021 - ora 15:30.

0
0
0
s2smodern