Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza cartuse originale cu termen de valabilitate 2023, pentru imprimantele Canon MF 445 DW, Epson L800, Xerox Work Centre 6515, Xerox Work Centre 3225, Xerox VersaLink C7020 si Xerox WC 6027

Achiziții publice

Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza urmatoarele cantitati de cartuse toner/ cerneala  originale  cu  TERMEN DE VALABILITATE 2023,conform centralizatorului  atasat.

 

 

Vor fi acceptate  doar ofertele tehnico-financiare care corespund in totalitate. 

Achizitionarea acestor produse sa face sub forma de PACHET prin SICAP -  ACHIZITIE DIRECTA. 

 

VA ROG SA OFERTATI DOAR PRODUSELE CARE SUNT PE STOC LA DVS. SAU POT FI LIVRATE IN TERMEN MAXIM DE 5 ZILE DIN DEPOZITUL DVS. DE LA EMITEREA COMENZII FERME IN SICAP. VA ROG SA OFERTATI DOAR PRODUSELE CERUTE EXPRES IN CENTRALIZATOR, NU SIMILARE. NU SE VOR ACCEPTA OFERTELE CE CONTIN ALTE PRODUSE DECAT CELE DIN CENTRALIZATOR! PRODUSELE AU FOST VERIFICATE, ESTIMATE SI EXISTA PE PIATA! Bugetul este unul fix si nu poate fi depasit! Oferta se va intocmi dupa modelul din centralizator. Pentru o evaluare cat mai rapida a ofertelor va rugam ca produsele ofertate sa fie trecute in ordinea din centralizator, cu aceeasi denumire si numerotatie. Ofertele detaliate in care vor fi trecute: - PRET LEI FARA TVA/BUC; - CODUL PRODUSULUI OFERTAT; - VA ROG SA SPECIFICATI DACA PRODUSELE OFERTATE SUNT ORIGINAL, NU COMPATIBILE; - VA ROG SA SPECIFICATI DACA PRODUSELE OFERTATE AU TERMEN DE VALABILITATE 2023; - PRET TOTAL OFERTA CU SPECIFICATIA DE  NE/PLATITOR DE TVA; - TRANSPORT GRATUIT PANA LA SEDIUL BENEFICIARULUI; - TERMEN DE LIVRARE SPECIFICAT ( MAXIM 5 ZILE DE LA COMANDA IN SEAP); - CONDITII SI TERMEN DE LIVRARE,etc, se vor trimite la registratura sau pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la termenul limita -02.12.2021 . Nu se vor accepta oferte scrise de mana. VOR FI DECLARATE OFERTE INACCEPTABILE, OFERTELE CU ALTFEL DE PRODUSE DECAT CELE DIN CENTRALIZATOR.

 

 

0
0
0
s2smodern