Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza accesorii pentru instrumente muzicale cu coarde - VIOARA pentru 2023

Achiziții publice

Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza urmatoarele accesorii pentru instrumente muzicale cu coarde -  VIOARA  , pentru anul 2023:

1. - Coarde vioara Warchal Russian Style  LA - 50 buc.;

2. - Coarde vioara Pirastro No 1 MI -  50 buc.;

3. - Solutie de curatare instrumente cu coarde - HILL & SONS - 50 buc.;

4. - Contrabarbie vioara VIVA LA MUSICA ARTIST -  1 buc. . 

Foarte important!

   VA RUGAM SA OFERTATI  DOAR  PRODUSELE CARE SUNT PE STOC LA DVS. SAU POT FI LIVRATE PANA LA TERMENUL MAXIM DE RECEPTIE - 22 DECEMBRIE 2022. Nu se vor accepta ofertele ce contin alte produse decat cele din aceasta lista! PRODUSELE AU FOST VERIFICATE, ESTIMATE SI EXISTA PE PIATA!  Bugetul este unul fix si nu poate fi depasit -8500.00 LEI FARA TVA!  LIVRAREA SE FACE GRATUIT LA SEDIUL BENEFICIARULUI IN TERMENUL CEL MAI SCURT INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII.  Oferta se va intocmi sub forma de tabel.   La tabel se vor adauga, coloane cu denumire produs, cantitate, pretul unitar fara si/sau cu TVA, precum si coloane cu pretul total per produs atat fara tva cat si cu TVA.  Va rugam  sa mentionati pretul total al ofertei atat fara TVA cat si cu TVA de 19%.  Va rog sa specificati in oferta CONDITIILE SI TERMENUL DE LIVRARE.  Nu se vor accepta oferte scrise de mana.           

ACHIZITIONAREA ACESTOR PRODUSE SE FACE PRIN SICAP/SEAP,  SUB FORMA DE PACHET, LA PRETUL CEL MAI SCAZUT.

 

TERMEN DE DEPUNERE A OFERTELOR CONFORM ANUNTULUI DE MAI SUS- LA REGISTRATURA SAU PE ADRESA DE E-MAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 14.12.2022 - ora 13:30.

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Scan_20221219_081527.pdf)Raport de atribuire
0
0
0
s2smodern

Evenimente viitoare