Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza accesorii pentru instrumente muzicale de suflat - OBOI pentru 2024

Achiziții publice

Filarmonica Moldova Iasi achizitioneaza conform centralizatorului atasat , accesorii pentru instrumente muzicale de suflat - OBOI, pentru anul 2024. 

Foarte important!

VA RUGAM SA OFERTATI  DOAR  PRODUSELE CARE SUNT PE STOC LA DVS. SAU POT FI LIVRATE IN CEL MAI SCURT TIMP. Nu se vor accepta ofertele ce contin alte produse decat cele din aceasta lista! PRODUSELE AU FOST VERIFICATE, ESTIMATE SI EXISTA PE PIATA!  Bugetul este unul fix si nu poate fi depasit -3360.00 LEI FARA TVA!  LIVRAREA SE FACE GRATUIT LA SEDIUL BENEFICIARULUI IN TERMENUL CEL MAI SCURT SUB FORMA DE PACHET ACCESORII OBOI.  Oferta se va intocmi dupa modelul din centralizator.   Pentru o evaluare cat mai rapida a ofertelor, va rugam ca, produsele ofertate sa fie in ordinea din tabelul de mai sus, cu aceeasi  denumire si numerotatie.  La tabel se vor adauga, coloane cu pretul unitar fara si/sau cu TVA, precum si coloane cu pretul total per produs atat fara tva cat si cu TVA.  Va rugam  sa mentionati pretul total al ofertei atat fara TVA cat si cu TVA de 19%. In cazul in care nu sunteti PLATITOR DE TVA, va rog sa precizati acest aspect.  Va rog sa specificati in oferta CONDITIILE SI TERMENUL DE LIVRARE.  Oferte trimise, va rog sa fie postate si in SICAP/SEAP sub denumirea - Pachet accesorii oboi. Nu se vor accepta oferte scrise de mana.           

ACHIZITIONAREA ACESTOR PRODUSE SE FACE PRIN SICAP/SEAP,  SUB FORMA DE PACHET, LA PRETUL CEL MAI SCAZUT.

 

TERMEN DE DEPUNERE A OFERTELOR CONFORM ANUNTULUI DE MAI SUS- LA REGISTRATURA SAU PE ADRESA DE E-MAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 17.04.2024 - ora 13:00.

0
0
0
s2smodern

Evenimente viitoare

There are no up-coming events